Προϊόντα για από τυρί (64)

Caciocavallo - τυρί

Caciocavallo - τυρί

Κατσίκαβο
Καμεμπέρ από κατσικίσιο γάλα - Μαλακό τυρί με λευκή μούχλα

Καμεμπέρ από κατσικίσιο γάλα - Μαλακό τυρί με λευκή μούχλα

Είναι ένα μαλακό λευκό τυρί κατσίκας με ανθισμένη κρούστα. Η υφή είναι μαλακή, λεία και κρεμώδης; η γεύση είναι ευχάριστη και λεπτή. 100% ιταλικό γάλα. Μέσο βάρος: 0,250 γρ. Ελάχιστη ωρίμανση: 7-10 ημέρες
ΠΑΡΜΙΤΖΙΑΝΟ ΡΕΤΖΙΑΝΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΠΑΡΜΙΤΖΙΑΝΟ ΡΕΤΖΙΑΝΟ

ΠΑΡΜΙΤΖΙΑΝΟ ΡΕΤΖΙΑΝΟ - ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΡΟΔΕΣ ΠΑΡΜΙΤΖΙΑΝΟ ΡΕΤΖΙΑΝΟ

Παρμεζάνα Ρετζιάνο σε ολόκληρες μορφές (1η επιλογή) Στηθάρι: 24 μήνες Βάρος: 37 Kg / 40 Kg Τιμή: € 9,60 ανά Kg Ελάχιστη παραγγελία: 650 Kg Παρμεζάνα Ρετζιάνο σε ολόκληρες μορφές κάτω από επιλογή Στηθάρι: 24 μήνες Βάρος: 37 Kg / 40 Kg Τιμή: € 9,30 ανά Kg Ελάχιστη παραγγελία: 650 Kg
Τορτελόνι με Τυρί - Λαχταριστά στο Τραπέζι

Τορτελόνι με Τυρί - Λαχταριστά στο Τραπέζι

Γραμμή τορτελόνι 1 Kg με τις πιο αγαπημένες γεύσεις της παράδοσης, με επιλεγμένα υλικά και επεξεργασμένα σύμφωνα με τις παραδοσιακές συνταγές. Διαθέσιμα επίσης: - Τορτελόνι με ρικότα και σπανάκι 1Kg - Τορτελόνι με μανιτάρια 1Kg - Τορτελόνι με προσούτο 1Kg - Τορτελόνι με κρέας 1Kg
ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΖΥΜΟΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ - Μια ευρεία γκάμα καλλιεργειών και λύσεων για την παραγωγή σκληρών τυριών

ΓΑΛΑΚΤΙΚΟΙ ΖΥΜΟΙ ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΑ ΤΥΡΙΑ - Μια ευρεία γκάμα καλλιεργειών και λύσεων για την παραγωγή σκληρών τυριών

Η Sacco System, εταιρεία ειδικευμένη στην παραγωγή γαλακτικών καλλιεργειών για τον τομέα γαλακτοκομικών προϊόντων, παράγει μια σειρά από λυοφιλοποιημένες και κατεψυγμένες γαλακτικές καλλιέργειες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την παραγωγή σκληρών τυριών, ιδιαίτερα για την παραγωγή τυριών με ποσοστό υγρασίας στη μη λιπαρή ξηρή ουσία 56%: - Grana Padano - Emmental - Gruyere - Comtè - Pecorino a pasta dura Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.saccosystem.com/ για να κατεβάσετε τα φυλλάδια!
Τυρί Γκρισίνι - Ένα Γευστικό Σνακ

Τυρί Γκρισίνι - Ένα Γευστικό Σνακ

Κριτσινια με γεύση τυριού. Ένα νόστιμο ψημένο προϊόν που είναι απαραίτητο για το απεριτίφ.
Grana Padano DOP

Grana Padano DOP

Το Grana Padano DOP είναι ένα σκληρό τυρί, μαγειρεμένο και αργής ωρίμανσης. Παράγεται στην πεδιάδα του Πάντοβα, με ημι-παχύ γάλα που μόλις έχει αρμεχθεί και προέρχεται από εκτροφές αγελάδων που είναι απαλλαγμένες από ενδημικές ασθένειες. Είναι ένα ιταλικό τυρί με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης (DOP). Αυτό σημαίνει ότι και οι τρεις βασικές φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας: εκτροφή, μετατροπή του γάλακτος σε τυρί και ωρίμανση πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούνται στην περιοχή προέλευσης; επομένως μόνο γάλα και ιταλική παράδοση. Για να παραχθεί μια μορφή βάρους περίπου 32-34 κιλών απαιτούνται 500 λίτρα γάλακτος που φτάνουν στο τυροκομείο μέσα σε 1-2 ώρες από την αρμεγή, το γάλα αφήνεται να ξεκουραστεί για 12-18 ώρες κατά τη διάρκεια των οποίων αποδεσμεύεται μέρος του λίπους, η μορφή που θα αφαιρεθεί έτσι ώστε το ημι-παχύ γάλα να μπορέσει να δώσει αυτό το εξαιρετικό τυρί μεγάλης ωρίμανσης, διατηρώντας τη γεύση του φρέσκου γάλακτος.
Μπουράτα και Στρατσιάτα - τυρί

Μπουράτα και Στρατσιάτα - τυρί

Μπουράτα και στρατσιάτα
Πίτσα Παν

Πίτσα Παν

Πίτσα παν
Figliata - τυρί

Figliata - τυρί

Figliata
Μοτσαρέλα μίστα

Μοτσαρέλα μίστα

Μοτσαρέλα μίστα.Μοτσαρέλα μίστα.Μοτσαρέλα μίστα.Μοτσαρέλα μίστα.Μοτσαρέλα μίστα.Μοτσαρέλα μίστα.
Gorgonzola DOP Επιλογή - Γλυκό

Gorgonzola DOP Επιλογή - Γλυκό

Είναι ένα μαλακό τυρί ΠΟΠ που παράγεται αποκλειστικά από την τυροκόμηση πλήρους αγελαδινού γάλακτος. Έχει κυλινδρικό σχήμα με επίπεδες επιφάνειες, ευθύ ύψος και μέσο βάρος περίπου 12 κιλά με παραλλαγές ανάλογα με τις τεχνικές παραγωγής. Μετά το ξηρό αλάτισμα, οι μορφές τοποθετούνται σε κατάλληλους χώρους ωρίμανσης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που μπορεί να διαρκέσει δύο ή τρεις μήνες, η ζύμη τρυπιέται πολλές φορές για να ευνοηθεί η ανάπτυξη χαρακτηριστικών μούχλας του γκοργκονζόλα και να καθοριστεί η πράσινη χρώση. Η ζύμη είναι ενωμένη, χρώματος χρυσού, με κηλίδες λόγω της ανάπτυξης άφθονης μούχλας. Γλυκιά, χαρακτηριστική γεύση. Μέσο βάρος::12 Κιλά Ελάχιστη ωρίμανση::90 ημέρες
Taleggio DOP La Baita Tradizionale - Τυρί με πλυμένη κρούστα.

Taleggio DOP La Baita Tradizionale - Τυρί με πλυμένη κρούστα.

Παραγωγή με το καλύτερο γάλα της Λομβαρδίας, σεβόμενοι τις αρχαίες παραδόσεις, η παραγωγή μας πρώτης κατηγορίας απευθύνεται κυρίως στους πιο απαιτητικούς και την θεωρούμε το καμάρι μιας επιλογής από τα πιο προσεγμένα τυριά μας. Είναι ένα τυρί ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) μαλακής ζύμης, με πλυμένη κρούστα, παρασκευασμένο από ολόκληρο γάλα αγελάδας. Η καζεΐνη του είναι λευκή με ελαφρύ χρώμα χρυσού, χωρίς τρύπες. Γεύση λεπτή και αρωματική. Μέσο βάρος: 2,2 Kg Ελάχιστη ωρίμανση: 35-45 ημέρες
Μοτσαρέλα από βουβάλι - μοτσαρέλα

Μοτσαρέλα από βουβάλι - μοτσαρέλα

Μοτσαρέλα από βουβαλίσιο γάλα
Καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι

Καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι

Καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι
Ημι-καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι

Ημι-καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι

Ημι-καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι
Stracciata από την Πούλια

Stracciata από την Πούλια

Stracciata από την Πούλια. Τυρί.Stracciata από την Πούλια. Τυρί.Stracciata από την Πούλια. Τυρί.
Καμεμπέρ από βουβαλίσιο γάλα - Τυρί με ανθισμένη κρούστα από βουβαλίσιο γάλα

Καμεμπέρ από βουβαλίσιο γάλα - Τυρί με ανθισμένη κρούστα από βουβαλίσιο γάλα

Είναι ένα τυρί από βουβάλι με λεπτή, λευκή ανθισμένη κρούστα. Η πάστα είναι μαλακή, λεία και κρεμώδης. Η γεύση είναι ευχάριστη και λεπτή. Μέσο βάρος: 0,3 Ελάχιστη ωρίμανση: 7-10 ημέρες
Μπρουσκέτα

Μπρουσκέτα

Μπρουσκέτα
Σαλάμι Μιλάνου

Σαλάμι Μιλάνου

Σαλάμι Μιλάνου
Μωρό

Μωρό

Μωρό
Ταραλλί Ναπόλι ή οι πλεξούδες της γιαγιάς

Ταραλλί Ναπόλι ή οι πλεξούδες της γιαγιάς

Ταραλλί Ναπόλι ή οι πλεξούδες της γιαγιάς
Καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι DOP

Καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι DOP

Καπνιστή μοτσαρέλα από βουβάλι DOP
Burrata di Puglia

Burrata di Puglia

Μπουράτα από την Πούλια.Μπουράτα από την Πούλια.Μπουράτα από την Πούλια.Μπουράτα από την Πούλια.Μπουράτα από την Πούλια.
Φριζέλες λευκές ή ολικής αλέσεως

Φριζέλες λευκές ή ολικής αλέσεως

Φριζέλες λευκές ή ολικής άλεσης. Φριζέλες λευκές ή ολικής άλεσης. Φριζέλες λευκές ή ολικής άλεσης. Φριζέλες λευκές ή ολικής άλεσης.
Φιγλιατά

Φιγλιατά

Figliata
Provolone DOP

Provolone DOP

Provolone DOP
Μπάμπα - κρέμα - νουτέλα - ρούμι

Μπάμπα - κρέμα - νουτέλα - ρούμι

Μπάμπα - κρέμα - νουτέλα - ρούμι
Ναπολιτάνικη Παστιέρα

Ναπολιτάνικη Παστιέρα

Ναπολιτάνικη Παστιέρα
Taralli Napoli extra με αμύγδαλα

Taralli Napoli extra με αμύγδαλα

Taralli Napoli extra με αμύγδαλα